• 24/7 bereikbaar
  • Klanten geven ons een 9.5

Trauma schoonmaak service door Nufris

Trauma schoonmaak service door Nufris

Nufris is een van de toonaangevende experts in het schoonmaken van trauma-plaatsen in Nederland & België. We worden ingezet om plaatsen die zijn getroffen door traumatische incidenten, zo veilig en zorgvuldig mogelijk schoon te maken. Zo kunnen we onze opdrachtgevers een verantwoorde en effectieve dienstverlening verzorgen.

24/7 inzetbaar

Wat is trauma schoonmaak?

Bij trauma schoonmaak kun je denken aan een woning waar zich een zelfdoding heeft plaatsgevonden, maar ook een onopgemerkte overlijden. Onze gespecialiseerde biohazard schoonmaakteams zijn dag en nacht, 7 dagen per week inzetbaar in heel Nederland. We maken gebruik van de nieuwste technieken en de beste middelen om alle gevaarlijke stoffen (biohazard) te verwijderen. We zorgen daarmee ook voor een veilige en schone plek.

Voorbeeld trauma schoonmaak

Onze schoonmaaktechnici zijn opgeleid om veel verschillende soorten opdrachten te kunnen uitvoeren. Met onze expertise kunnen we op een professionele wijze een zwaar of gecompliceerde schoonmaakgeval behandelen. De opdrachtgever kan rekenen op een verantwoorde en effectieve oplossing.

Crime scene clean Nufris
Voor
Crime scene clean Nufris
Na

Trauma schoonmaak

Trauma schoonmaak betekent simpelweg: een schoonmaak die uitgevoerd wordt om een traumatische plek weer naar de oorspronkelijke staat te krijgen. Het moet een normale, veilige en leefbare omgeving worden. Denk hierbij aan een onopgemerkte overlijden in een woning. Ook een zelfdoding kan zeer traumatische situaties veroorzaken. Mentaal is het zeer confronterend en ongezond om een traumatische plaats te moeten aanschouwen. Het levert beelden op die men niet zomaar kan vergeten en kan zelfs voor psychische klachten zorgen. Voor nabestaanden, kan een traumatische incident een nog grotere impact hebben. Ze kennen de persoon immers persoonlijk. Het laatste wat men wil, is de familielid in schokkende toestand herinneren.

Schoonmaak traumatische incident

Een plaats delict of een locatie die getroffen is door een traumatische incident moet zo snel mogelijk worden schoongemaakt. Biologische materialen kunnen zeer schadelijk zijn voor de gezondheid van de mens. Denk hierbij aan bloed, ontlasting, lichaamssappen en nog veel meer overige (vloei)stoffen die schadelijk kunnen zijn. Onze professionele trauma experts gebruiken altijd de juiste beschermende kleding, apparatuur, chemicaliën en schoonmaaktechnieken.

Bel: 085 06 06 659

Jarenlang ervaring

Onze trauma-schoonmakers hebben veel expertise in het vak van trauma & specialistische schoonmaak. Wij weten onze opdrachtgevers snel te ontzorgen bij een traumatisch schoonmaakgeval. Met als resultaat een schone, veilige en leefbare omgeving.

Direct contact