TARIEVEN

Omdat iedere opdracht anders is, hebben wij geen prijslijst op onze website staan. We bepalen de prijs door o.a. te kijken naar wat voor type opdracht het is, de vervuilingsgraad, de middelen die gebruikt dienen te worden en de gevaargraad van een opdracht.

Een spoedopdracht die uitgevoerd dient te worden, wordt een bepaalde toeslag over berekend. Dit gebeurt ten alle tijden in overleg met de klant.

Nufris communiceert altijd een inclusieve prijs of prijsindicatie . Dit betekent dat alles in de prijs is berekend behalve de btw en voorrijkosten. Denk aan beschermingsmiddelen, verschillende soorten chemicaliën, (medische) afvalkosten, voorrijkosten etc. Mocht een opdracht er in werkelijkheid toch anders uitzien dan is besproken, dan zullen we de opdrachtgever hiervan op de hoogte stellen. Als er sprake is van een meerprijs dan wordt dit ten alle tijden besproken met de opdrachtgever. Wanneer er beelden beschikbaar zijn en de juiste informatie kan er een vaste prijs worden besproken. Wil je meer weten? 

STUUR EEN BERICHT VIA WHATSAPP OF STUUR EEN E-MAIL VOOR EEN VRIJBLIJVENDE PRIJSOPGAVE 

info@nufris.nl | 085 06 06 659

NUFRIS SPECIALISTISCHE REINIGING

WAAROM NUFRIS? LEES HIER MEER.

Shopping Basket
Call Now Button