• 24/7 bereikbaar
  • Klanten geven ons een 9.5

Calamiteit of spoed-reiniging?

Ons team is 24/7 inzetbaar in heel Nederland en België bij een calamiteit of spoed-reiniging. Ben je geconfronteerd met een uitzonderlijk schoonmaakgeval? Onze schoonmaak specialisten zijn snel ter plaatse.

Nufris inzetten bij een calamiteit of spoed-reiniging

Wanneer je geconfronteerd wordt met een uitzonderlijk schoonmaakgeval, zoals een noodsituatie als gevolg van een chemische of biologische stof, een brand, water- of stormschade, of een ander incident dat een grondige reiniging nodig heeft, kun je ons direct contacteren. Wij zullen de mogelijkheden bespreken om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. 

Direct bellen

Bedrijven en instanties

Een project dat stagneert door een reinigingsprobleem is zeer frustrerend. Financieel kan dit stressvol zijn en het tijdspad voor het project kan in gevaar komen. Ben je geconfronteerd met een reinigingsprobleem dat zo snel mogelijk opgelost moet worden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom kiezen voor Nufris?

  1. Nufris.nl is gespecialiseerd in het aanpakken van uitzonderlijke schoonmaakcalamiteiten.
  2. Nufris.nl maakt gebruik van speciale technieken en producten om ervoor te zorgen dat de schoonmaakcalamiteiten zo goed mogelijk worden aangepakt.
  3. Nufris.nl biedt een 24/7 service waardoor je snel geholpen bent.
  4. Nufris.nl biedt ook preventieve diensten waarmee je ervoor kunt zorgen dat uitzonderlijke schoonmaakcalamiteiten worden voorkomen.
  5. Nufris.nl werkt uiterst discreet, zo zie je ons ook niet voorrijden met busjes met grote logo’s en reclame.

24/7 beschikbaar voor calamiteit of spoed-reiniging

We zijn altijd bereikbaar voor noodgevallen, zodat bedrijven en instanties niet langer hoeven te worstelen met een project dat stilstaat door een reinigingsprobleem. We begrijpen dat dit frustrerend en stressvol kan zijn, zowel financieel als qua tijdspad. Daarom staan wij klaar om je te helpen bij het zoeken naar een oplossing die zo snel mogelijk gerealiseerd kan worden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor jouw specifieke situatie.

Calamiteit of spoed-reiniging

Wij zijn direct inzetbaar bij een calamiteit of spoed-reiniging. Wanneer je geconfronteerd wordt met een uitzonderlijk schoonmaakgeval neem dan direct contact met ons op.

Bel: 085 06 06 659