• 24/7 bereikbaar
  • Ervaren schoonmaak professionals
  • Klanten geven ons een 9.5

Neutraliseren en ontgeuren van een biologisch besmette locatie

Neutraliseren en ontgeuren van een biologisch besmette locatie. Om het huis te ontgeuren, gebruiken onze schoonmaak technici HEPA-filters, luchtwassers, ozonmachines en UV-licht om vervuilende stoffen op te sporen en te vernietigen.

Bel: 085 06 06 659

Specialist in neutraliseren en ontgeuren

Het is een beroep waarvan maar weinig mensen beseffen dat het bestaat, totdat de tragedie toeslaat en je plotseling te maken krijgt met het onvoorstelbare. Dat is wanneer je een selecte groep van ijzersterke technici met stalen zenuwen moet bellen die bekend staat als specialisten voor herstel van traumascènes. Technici voor herstel van biologisch gevaarlijk materiaal of gewoon schoonmakers van misdaad of zelfmoordscènes.

Niet beperkt tot alleen maar tot misdaadscenes

De uitdrukking opruimen van de plaats delict doet denken aan politievideo en rechercheurs. De werkelijkheid is slechts een fractie van de telefoontjes die afkomstig daarvan kunnen zijn het meestal familieleden, vastgoedbeheerders, hoteleigenaren of iemand met een lijk in een woning. Dit kan het resultaat zijn van een groot misdrijf of een onbeheerde natuurlijke dood (d.w.z. een overleden persoon en niet snel wordt ontdekt). Ook zelfmoord is het meest voorkomende scenario waar we dan ook voor ingeschakeld worden.

Hulp nodig?

Neutraliseren en ontgeuren

Onze schoonmaak technici komen binnen en herstellen de locatie tot de plaats vóór het incident, in de branche bekend als herstel. Wanneer een gewelddadige dood plaatsvindt in iemands huis, verhuist het gezin meestal niet. Het is de taak van onze schoonmakers om elk teken van wat er is gebeurd en alle biologische gevaren die daaruit voortkwamen te verwijderen. Volgens de voorschriften zijn alle lichaamsvloeistoffen biologisch gevaarlijk, dus wordt elk bloed of weefsel op een plaats delict als een mogelijke bron van infectie beschouwd.

Neutraliseren en ontgeuren van een biologisch besmette locatie. Om het huis te ontgeuren, gebruiken onze schoonmaak technici HEPA-filters, luchtwassers, ozonmachines en UV-licht om vervuilende stoffen op te sporen en te vernietigen.

Neutraliseren en ontgeuren van bloed

Bloed is een belangrijk fysiek aanwijzingsmateriaal dat wordt aangetroffen in zaken waarbij sprake is van fysiek geweld zoals moorden, aanrandingen, verkrachtingen, abortus enz. Het onderzoek van bloedvlekken is van onschatbare waarde bij herstel van de plaats delict en het koppelen van een crimineel of het slachtoffer aan de plaats van misdrijf, daarna moet het opgeruimd worden wat een gespecialiseerd werk is dat alleen door technici gedaan kan worden.
Bij het opruimen wordt een grote verscheidenheid aan chemicaliën gebruikt om bloedvlekken te verwijderen met luminol en speciaal bleekmiddel (natriumhypochloriet). Echter bloed dat ouder dan een week is kun je alleen verwijderen op een specialistische manier.

Menselijke aanpak

Of het nou om een lijkgeur of rokersgeur gaat, het ontgeuren en desinfecteren heeft altijd een speciale aanpak nodig van specialistische schoonmakers. Onze experts hebben lange ervaring en helpen jouw bij jouw situatie.

Contact opnemen