• 24/7 bereikbaar
  • Klanten geven ons een 9.5

Neutraliseren en ontgeuren

Neutraliseren en ontgeuren

Neutraliseren en ontgeuren van een biologisch besmette locatie. Om het huis te ontdoen van slechte geuren, gebruiken onze schoonmaak technici vele verschillende technieken, materialen en middelen. Iedere situatie wordt met maatwerk behandeld. Stankoverlast veroorzaakt door lijklucht vereist een hele andere aanpak, dan stankoverlast veroorzaakt door katten of hondenurine.

Bel: 085 06 06 659

Specialist in neutraliseren en ontgeuren

Het is een beroep waarvan maar weinig mensen beseffen dat het bestaat, totdat de tragedie toeslaat en je plotseling te maken krijgt met het onvoorstelbare. Dat is wanneer je een selecte groep van ijzersterke technici met stalen zenuwen moet bellen die bekend staan als specialisten voor herstel van traumascènes. Technici die er voor zorgen dat een woning weer snel bewoonbaar wordt na bijvoorbeeld een onopgemerkte overlijden.

Niet beperkt tot alleen maar tot misdaadscenes

De uitdrukking opruimen van een plaats delict doet denken aan Amerikaanse films. De werkelijkheid is slechts een fractie van de telefoontjes die afkomstig zijn van meestal familieleden, vastgoedbeheerders, hoteleigenaren of iemand met een lijk in een woning. Dit kan het resultaat zijn van een groot misdrijf of een onopgemerkte natuurlijke dood (d.w.z. een overleden persoon die niet snel wordt ontdekt na zijn of haar overlijden). Ook zelfmoord is het meest voorkomende scenario waar we dan ook voor worden ingeschakeld.

Hulp nodig?

Bloed

Bloed is een belangrijk fysiek aanwijzingsmateriaal dat wordt aangetroffen in zaken waarbij sprake is van fysiek geweld zoals moorden, aanrandingen, verkrachtingen, abortus enz. Het onderzoek van bloedvlekken is van onschatbare waarde bij herstel van de plaats delict en het koppelen van een crimineel of het slachtoffer aan de plaats van misdrijf, daarna moet het opgeruimd worden wat een gespecialiseerd werk is dat alleen door opgeleide schoonmaaktechnici uitgevoerd kan worden.
Bij het opruimen wordt een grote verscheidenheid aan chemicaliën gebruikt om bloedvlekken te verwijderen.

Menselijke aanpak met maatwerk

Bij onze dienstverlening staat maatwerk met een persoonlijke aanpak centraal. We begrijpen dat elk individu en elke situatie uniek is. Daarom streven we ernaar om onze diensten af te stemmen op jouw specifieke behoeften en wensen.

Contact opnemen