• 24/7 bereikbaar
  • Ervaren schoonmaak professionals
  • Klanten geven ons een 9.5

Dieptereiniging

We zijn gespecialiseerd in dieptereiniging op het gebied van infectieziekten en het herstel van biologische gevaren, zoals desinfectie van Coronavirus (COVID-19). We zijn toegewijd aan het bieden van snelle noodhulp in de geheel Benelux, zodat je gemoedsrust hebt als je hiermee geconfronteerd wordt. Bovendien gebruiken we gepatenteerde chemicaliën om het coronavirus tegen te gaan en te stoppen.

Dieptereiniging is niet altijd een ruimte schoonmaken

Een slechte dag is wanneer we op worden geroepen bij het specialistisch schoonmaken van een geheel ontbonden lichaam, waarbij we ontdekken dat het lijkvocht niet alleen in de keuken of badkamer is ontbonden, maar het druipt ook in de kelder.

Bel: 085 06 06 659

Dieptereiniging

De eerste stap is het detecteren van elke vlek. We gebruiken chemicaliën die lijken op waterstofperoxide, maar het is een veel, veel sterkere versie. Als het in contact komt met lichaamsvloeistoffen, schuimt het op en wordt het heel helder wit. Het is ook een erg sterk ontsmettingsmiddel.

Bij het omgaan met hersenmaterie, dat de neiging heeft om uit te harden tot een cementachtige consistentie geven we de voorkeur aan een enzymreiniger die, wanneer het wordt opgenomen door het weefsel, het net genoeg zacht maakt om het te kunnen verwijderen met een schraper. Voor hardnekkig weefsel of vloeistof is het misschien tijd om het sloopgereedschap te gebruiken zoals breekijzers, verzwaarde hamers en cirkelzagen. Het is ook niet ongebruikelijk dat technici meubels moeten demonteren, platen moeten verwijderen of vloeren moeten openbreken om bij de verontreinigingen te komen die zijn binnengedrongen of zijn vast komen te zitten.

Speciale kennis

Je hebt speciale kennis nodig om veilig met biologisch gevaarlijk materiaal om te gaan en om te weten waar je op de scène naar moet zoeken. Als er bijvoorbeeld een bloedvlek ter grootte van een euromunt op het tapijt zit, is de kans groot dat er een bloedvlek van 60 cm eronder zit op de vloerplanken. Je kunt het tapijt niet zomaar schoonmaken en er de volgende dag mee verdergaan dat dient in een keer afgemaakt worden. Ook voor het vervoeren en verwijderen van biologisch gevaarlijk afval zijn er vergunningen nodig. Wij hebben alle benodigde vergunningen, training en misschien wel het belangrijkste, de bereidheid om dieptereiniging te doen.

Bel: 085 06 06 659

Reinigingsmiddelen

Reinigingsmiddelen op de misdaadscène hebben een breed scala van rommelige situaties of het nu om gewelddadige sterfgevallen gaat of locaties voor het verzamelen van dieren enzovoort, welke elk hun eigen specifieke gevaren en onaangenaamheden met zich meebrengen. Het zijn onze specialisten die arriveren nadat de politie, paramedici en lijkschouwers zijn vertrokken. De scène is dan klaar om het te gaan reinigen.

Wij gebruiken reinigingsmiddelen voor misdaadscènes en zijn gespecialiseerd in het diepte reinigen, schoonmaken en ontsmetten van huizen, bedrijven en voertuigen na moorden, zelfmoorden, industriële ongevallen en andere trauma’s, terwijl we ons medeleven tonen met degenen die diensten ontvangen, zijn we “tweedehulpverleners” en is ons eerste doel om gezinnen en personen te helpen herstellen, door hen te ontlasten van de opruimlast en hen een huis terug te geven dat volledig schoon en ontsmet is.

Gezondheid en veiligheid

Wij werken volgens de hoogste normen voor de eliminatie van biologische gevaren om ervoor te zorgen dat onze klanten en medewerkers volledig worden beschermd. We staan achter ons werk met een 100% klanttevredenheidsgarantie.

Neem contact op