• 24/7 bereikbaar
  • Klanten geven ons een 9.5

Schoonmaak na bedrijfsongeval

Een bedrijfsongeval op de werkvloer is een onvoorziene en vaak ontwrichtende gebeurtenis. Werkgevers zijn verantwoordelijk voor het creëren van een veilige werkomgeving voor hun personeel, maar helaas kunnen ongevallen soms toch plaatsvinden. Zowel op emotioneel als financieel vlak kunnen de gevolgen van een dergelijk incident ingrijpend zijn. Of het nu gaat om een onverhoopte verwonding met bloedverlies of om machines die betrokken zijn bij het incident, het is van essentieel belang dat de werkplek na een bedrijfsongeval op verantwoorde wijze wordt schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Bel: 085 06 06 659

Schoonmaken na een bedrijfsongeval: een taak voor een gespecialiseerd bedrijf

Bij het omgaan met de nasleep van een bedrijfsongeval, is het van uiterst belang om het schoonmaken na een bedrijfsongeval niet over te laten aan de werknemers of normale schoonmakers. Deze taak vereist gespecialiseerde kennis en training vanwege verschillende factoren, zoals gezondheidsgevaren, psychische aspecten en het risico op contaminatie. Gezondheidsgevaren kunnen ontstaan door het blootstellen van ongetrainde personen aan potentieel besmet bloed en biologische materialen. Bovendien kunnen de psychische gevolgen van het schoonmaken na een traumatisch incident aanzienlijk zijn. Het zien van bloed en de herinnering aan het ongeval kunnen ernstige psychologische stress veroorzaken bij degenen die het schoonmaken uitvoeren. Daarbij begrijpt Nufris volledig dat werkgevers zo snel mogelijk weer operationeel willen zijn na een bedrijfsongeval. Wij bieden gespecialiseerde schoonmaakdiensten die niet alleen zorgen voor een grondige reiniging en desinfectie, maar ook gericht zijn op een snelle reactie. We begrijpen de dringende behoefte om bedrijfsactiviteiten te hervatten zonder concessies te doen aan veiligheid en hygiëne.

Professionele schoonmaak na bedrijfsongeval

Met een diepgaand begrip van de impact die een bedrijfsongeval kan hebben, staat Nufris klaar om te helpen. Onze gespecialiseerde schoonmaakdiensten zijn specifiek ontworpen om met spoed en doeltreffend te acteren op dergelijke situaties. We begrijpen dat werkgevers niet altijd in staat zijn om deze uitdagingen zelf aan te pakken. Daarom zijn we snel ter plaatse om de werkplek grondig te reinigen en te desinfecteren. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk verstoord worden en medewerkers een veilige omgeving hebben om in terug te keren.

Bel: 085 06 06 659

Heb je een bedrijfsongeval gehad?

Schakel dan snel Nufris in! Bel ons op 085 06 06 659 en wij zorgen er meteen voor dat de werkplek veilig, schoon en toegankelijk wordt.

Bel: 085 06 06 659

Schoonmaak na ernstig bedrijfsongeval

Voor
Na

Veelgestelde vragen

Na het moment van het bedrijfsongeval en het verlenen van eerste hulp moet de locatie worden geëvacueerd. Als er sprake is van een ernstig ongeval (een ongeval met dodelijke afloop of blijvend letsel) zal de SZW (voorheen de arbeidsinspectie) ingelicht moeten worden. Als de situatie stabiel is en is vrijgegeven, kan de ruimte waar het incident heeft plaatsgevonden, grondig worden schoongemaakt en gereinigd.

Afhankelijk van de omvang en de ernst van het bedrijfsongeval moeten er specifieke veiligheidsmaatregelen worden genomen. Bijvoorbeeld, als er chemicaliën of biologische stoffen aanwezig zijn, moeten er passende persoonlijke beschermingsmiddelen zoals een masker, handschoenen, veiligheidsbril en speciale kleding worden gedragen door onze schoonmakers. Voordat het schoonmaken begint, moet de ruimte worden geventileerd om gezondheidsgevaar te verminderen.

Ons team is 24/7 inzetbaar voor het laten schoonmaken en reinigen van een getroffen locatie. Wij begrijpen dat je snel weer als bedrijf operationeel wilt en moet zijn. In de meeste gevallen zullen wij binnen 24 uur de locatie weer vrij geven.