• 24/7 bereikbaar
 • Klanten geven ons een 9.5

Schade na storm of mileuramp?

Schade na storm of mileuramp?

Veel Europese landen hebben met name de afgelopen tijd helaas veel te maken gehad met allerlei stormen. Je kunt hierbij denken aan de stormen: Eunice, Arwen, Barra, Corrie en Dudley. Ciarán is de meest recente storm waar we voornamelijk 2 november 2023 mee te maken gehad hebben. Heb je schade gehad na een storm of milieuramp?

Prijsopgave ontvangen?

Wat is stormschade nou precies?

Om dat te kunnen begrijpen moeten we eerst weten wat een storm is. Er is sprake van een storm als de windkracht minimaal 100 km per uur bedraagt, ofwel minstens windkracht 10. Dat staat namelijk in de wet, maar vaak wordt er een lagere windkracht gezien als storm. Onder stormschade kunnen we simpelweg verstaan: de schade die is aangericht door een storm. Een voorbeeld van stormschade is het omvallen van een boom tegen een huis of auto. Zo kunnen de muren, dakpannen, rolluiken, zonnepanelen, schutting, glazen en nog veel meer componenten van een huis bijvoorbeeld beschadigd raken.

Specialistische & Trauma Reiniging

Nufris is gespecialiseerd in het reinigen van plaatsen waar zich een traumatische incident heeft plaatsgevonden. We leveren professionele schoonmaakdiensten zoals reiniging na een onopgemerkte overlijden en zelfdoding. Tevens zijn we gespecialiseerd in het reinigen en herstellen van een zwaar vervuilde woning en zijn we inzetbaar voor het verwijderen van duivenpoep.
Direct hulp nodig?

Wat kan Nufris voor jou betekenen na een milieuramp?

Nufris is gespecialiseerd om de ramp op te ruimen en de schade te herstellen. Bovendien beschikken wij over de juiste materialen om na een milieuramp direct aan de slag te gaan. Nufris is speciaal getraind om jouw pand te herstellen naar zoveel mogelijk de originele staat van het pand.  Zo kan water een enorme schade aanrichten in je woning, dan zorgen wij in dat geval ervoor om het water te verwijderen. Wij zullen jouw woning drogen, intensief schoonmaken en tot slot chemisch reinigen & desinfecteren. Nufris zal ervoor zorgen dat je spoedig verder kunt met jouw leven.

Heb jij hulp nodig na een milieuramp en weet jij niet hoe je verder moet?

Neem direct contact op met Nufris. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om jou te helpen. Wij kunnen vrijblijvend advies geven over verschillende zaken rondom stormschade.

Vrijblijvend advies?

Schoonmaak na stormschade en overige milieurampen

Benieuwd wat wij betreft schoonmaken, opruimen, desinfecteren en opruimen voor jouw situatie kunnen betekenen na een milieuramp? Hierbij enkele basisstappen die je kan ondernemen na een milieuramp. Hoewel de stappen zeer divers kunnen zijn, kun je alsnog een aantal basisstappen ondernemen:

 • Het beoordelen van de schade: 
  Ga na wat de schade is en geef een schatting van de aangerichte schade. Maak daarbij foto’s of videobeelden. 
 • Jouw bezittingen in veiligheid stellen: 
  Wij, team Nufris, zijn eventueel in staat om je te helpen bij het veiligstellen van jouw eigendommen.
 • Verwijder zo veel mogelijk water/vocht: 
  Verwijder zoveel water als mogelijk is, om ernstige gevolgen tegen te gaan. Denk hierbij aan een schimmelaanslag. Wij kunnen je uiteraard helpen met het volledig verwijderen van vocht en onaangename geuren.
 • Afscheid nemen van aangetaste spullen: 
  Aarzel niet om zoveel mogelijk spullen weg te gooien die zijn aangetast door een milieuramp. Er kunnen natuurlijk spullen zijn waar je geen afscheid van kunt nemen, maar deze spullen kunnen zorgen voor gezondheidsklachten. Team Nufris is er uiteraard om je te helpen met het wegvoeren van aangetaste materialen.
 • Maak jouw bezittingen schoon: 
  Als jouw spullen droog zijn, dan kunnen wij het grondig reinigen en van vuil en andere onaangename stoffen verontreinigen.
 • Jouw pand reorganiseren: 
  Als de schoonmaak fase is geweest, dan is het tijd om alles weer te organiseren en te herstellen van ‘blijvende’ schade. Nufris is in staat om je te helpen van de blijvende schade zoals: gebarsten of bevroren leidingsschade, onaangename geuren, hagelschade etc.

Heb jij enorme schade?

Heb jij hulp nodig na een milieuramp en weet jij niet hoe je verder moet? Neem direct contact op met onze experts. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om jou te helpen. Wij kunnen vrijblijvend advies geven over verschillende zaken rondom stormschade.

Vrijblijvend advies