• 24/7 bereikbaar
  • Ervaren schoonmaak professionals
  • Klanten geven ons een 9.5

Desinfecteren

Gezondheidsrisico’s van bacteriën, virussen en infectieziekten kunnen ernstig zijn. Vaak zijn deze ziekteverwekkers onzichtbaar, waardoor opruimen door onervaren mensen het een nog moeilijkere en onbegonnen taak wordt. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van de hoogste normen voor het herstel van biologische gevaren van desinfectie door overdraagbare ziekten. We zijn beschikbaar om 24/7/365 dagen per jaar om je snelle noodhulp te bieden, zodat je jezelf kunt concentreren op wat belangrijk is: je gezin of bedrijf.

Wat is desinfecteren?

Het doden, verwijderen of deactiveren van schadelijke micro-organismen kan desinfectie worden genoemd. Vernietiging of stoppen van micro-organismen stopt de voortplanting en groei. Mensen kunnen ziek worden van micro-organismen. Het is daarom belangrijk dat de juiste werkwijze wordt uitgevoerd om deze micro-organismen te elimineren.

Vrijblijvend advies?

Infectieziekten

Elk geval van besmettelijke ziekten is een biologisch gevaarlijke situatie. Elke biologisch gevaarlijke situatie kan een infectieziekte omvatten. Daarom houden we ons aan verschillende bewezen protocollen en richtlijnen van bijvoorbeeld de GGD en het RIVM. Tevens hebben we eigen protocollen om een effectief resultaat te garanderen.  Dit doen we onder andere door ziekteverwekkers / ziektekiemen te isoleren en passen we universele voorzorgsmaatregelen toe om onze medewerkers en onze klanten te beschermen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Door onze werkzaamheden zorgen we ervoor dat we de getroffen locaties onder controle houden om kruisbesmetting te voorkomen. Daarna gaan we alle sporen van biologisch materiaal verwijderen, desinfecteren en ontgeuren. Hierna testen we alles grondig om ervoor te zorgen dat de getroffen locatie vrij is van ziekteverwekkers. We doen bijvoorbeeld een gehele uitgebreide grondreiniging omdat we begrijpen dat de gezondheid en veiligheid van jou en je gezin of werknemers op het spel staan.

Saneringsproces

Ons bedrijf heeft een saneringsproces in 3 stappen ontworpen door middel van een reeks reinigingsmiddelen om de gezondheid en veiligheid van onze klanten en hun eigendommen te beschermen. We houden we ons aan de hoogste normen voor de eliminatie van biologische gevaren om ervoor te zorgen dat onze klanten en medewerkers volledig worden beschermd. We staan achter ons werk met een 100% klanttevredenheidsgarantie.

Voor velen klinkt het als opruimen van biologisch gevaarlijk afval (en het veelgebruikte alternatief, het opruimen van plaats delict) als standaardreiniging.

In werkelijkheid kunnen de twee services niet meer onderscheiden. Herstel van biologische gevaren verwijst naar het verwijderen, reinigen en desinfecteren van bloed, lichaamsvloeistoffen en andere mogelijk schadelijke microscopisch kleine bacteriën in een getroffen locatie na een overlijden, een ongeval of eventueel een uitbraak van een overdraagbare ziekte. Vanwege het hoge blootstellingsrisico door bloed overgedragen ziekteverwekkers, is het herstel van een biologische ontsmette gevarenzone een speciale service waarvoor de juiste training, apparatuur, certificering en licenties vereist zijn.

Gezondheid en veiligheid

Wij werken volgens de hoogste normen voor de eliminatie van biologische gevaren om ervoor te zorgen dat onze klanten en medewerkers volledig worden beschermd. We staan achter ons werk met een 100% klanttevredenheidsgarantie.

Neem contact op