• 24/7 bereikbaar
  • Klanten geven ons een 9.5

Werken bij Nufris.nl

Als schoonmaaktechnicus bij Nufris kom je overal waar ook maar iets aan de hand is. Het is geen standaard schoonmaakfunctie, maar een dynamische baan waar je veel meemaakt en ziet. Hiervoor moet je sterk in je schoenen staan. Bij Nufris is geen enkele dag hetzelfde en dat maakt het een uiterst bijzondere baan. Waar het werk van een gewone schoonmaker eindigt, starten onze schoonmaaktechnici.

Werken bij Nufris

Werken bij Nufris

Er staan op dit moment geen vacatures open om op te kunnen solliciteren. Wij krijgen vaak de vraag hoe er gesolliciteerd kan worden. Op het moment dat er een vacature open komt te staan, zullen we dit op deze pagina publiceren. Zolang er geen vacatures openstaan kan er dus niet gesolliciteerd worden. Er worden telefonisch geen vragen behandeld naar aanleiding van het werken bij Nufris. Voor vragen kan er een email gestuurd worden naar werving@nufris.nl. *Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

Veelgestelde vragen

Werknemers van Nufris zijn gescreend, getraind en voorbereid om de veeleisende taken aan te kunnen. Voordat ze bij een plaats delict aankomen, hebben ze kennis van alle mogelijke gevaren en technische aspecten. Aangezien alle opdrachten als strikt vertrouwelijk worden gezien, tekenen al onze medewerkers een geheimhoudingsverklaring. We zijn na de politie meestal de tweede partij die arriveert. Discretie is van cruciaal belang om onze opdrachtgevers te bedienen. Stage lopen of meelopen is hierdoor onmogelijk.

Wij werken volgens zeer strenge richtlijnen en protocollen. Dit doen we om onze werkzaamheden op een zo veilig mogelijke manier uit te voeren. Om onszelf goed te kunnen beschermen, werken wij met de juiste maar tegelijkertijd ook de meest geschikte beschermingsmiddelen. Wij zijn meestal actief op zwaar vervuilde plaatsen. Dit gaat altijd gepaard met vele gezondheidsrisico’s. De beschermingsmiddelen maakt het werken veilig maar tegelijkertijd ook heel zwaar. De temperatuur in een beschermingspak kan zo 40 a 50 graden bereiken. Ons werk gaat heel het jaar door, ook in de zomerperiode. Dan is het dus nog zwaarder. Hittestress is dan een groot risico tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden. Gelukkig hebben wij de expertise in huis om zo veilig mogelijk te werken. Wij worden in ons vakgebied ook geconfronteerd met mentaal zware gevallen. We zijn getraind en voorbereid om professioneel te handelen op zulke soort situaties. Er is bijvoorbeeld altijd een mogelijkheid om te kunnen spreken met een psycholoog. Ons werk is dus niet alleen een sterke maag hebben.

Wij kunnen eigenlijk door iedereen worden ingezet. In praktijk gebeurt dit ook. Particulieren, bedrijven, instanties, gemeenten, overheidsinstanties etc. Voor we worden ingezet moet duidelijk worden wie de opdrachtgever is. Als het gaat om een plaats delict, dan hebben wij nog even contact met de politie.

Sollicitatie doen bij Nufris

Op dit moment staan er geen vacatures open en kan er dus niet gesolliciteerd worden. Zodra er vacatures open komen te staan, zullen we deze publiceren.