• 24/7 bereikbaar
  • Klanten geven ons een 9.5

Onze missie

Een schone en veilige omgeving is heel belangrijk. Er is niemand die dit kan ontkennen. Toch zien we in de praktijk dat er mensen zijn die een schone en veilige omgeving niet meer als vanzelfsprekend kunnen ervaren. Als wij een schoonmaakprobleem op moeten lossen dan kan men er van uitgaan dat we dit zeer serieus nemen. Juist omdat we ons als bedrijf inzetten voor de complexe, uitzonderlijke en urgente schoonmaakgevallen, zorgen wij ervoor dat we altijd maatwerk leveren. We zorgen voor een heldere en effectieve aanpak om het leven voor mensen weer aangenaam en normaal te maken. Voor instanties en bedrijven zorgen we weer voor een normale en veilige werkomgeving. Personeel kan hierdoor weer veilig en snel de alledaagse werkzaamheden hervatten.

Ons vak is het schoonmaken van uitzonderlijke schoonmaakgevallen. We doen dit volgens strenge veiligheidsnormen om een zo goed mogelijk eindresultaat te verzorgen. We werken met de beste en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schoonmaakmiddelen, kennis en milieu. Het milieu is voor ons heel belangrijk. We nemen dit altijd mee in onze plan van aanpak. Als professionele speler in de markt zijn we betrouwbaar, deskundig, discreet en flexibel. Na onze herstelwerkzaamheden kan de ruimte/plaats weer als normaal gebruikt worden.

Twijfel niet, en kies voor een verantwoorde schoonmaak van Nufris

Wij zijn in heel Nederland inzetbaar voor trauma schoonmaak-diensten zoals: Schoonmaak na overlijden, Schoonmaak na zelfdoding of Schoonmaak na een ongeluk. Wij brengen snel een team van professionele reinigingstechnici op locatie voor een verantwoorde schoonmaak.

Bel ons vandaag