• 24/7 bereikbaar
  • Klanten geven ons een 9.5

Schoonmaken van een (zwaar) vervuilde woning

Ons team helpt je bij het schoonmaken en desinfecteren van een (zwaar) vervuilde woning. We verzorgen met onze schoonmaak weer een leefbare omgeving voor de bewoner.

Een (zwaar) vervuilde woning schoonmaken doe je niet zelf

Het is bijna een onmogelijke opgave een sterk vervuilde woning zelf te schoon te maken. Juist doordat het zo lastig is kom je erachter dat het eigenlijk heel specialistisch werk is. In de meeste gevallen gaat het niet om maanden, maar wel om jaren vervuiling. Dit zorgt voor onhygiënische en gevaarlijke situaties. Het lijkt daardoor bijna een onmogelijke opgave de woning nog weer in goede staat te krijgen. Roep hierbij de hulp in van ons team schoonmaak specialisten, wij kunnen je helpen de zwaar vervuilde woning te reinigen en weer leefbaar te maken.

Leefbare situatie creëren

Een zwaar vervuilde woning van een dierbare kan heel erg moeilijk zijn om aan te zien. In een aantal gevallen is het al geruime tijd bekend dat men in zo’n situatie leeft, maar degene in kwestie heeft dit maanden soms wel jaren voor zichzelf kunnen houden. Ook verhuurders komen soms voor de onaangename verassing van een zwaar vervuilde woning. Onze specialistische schoonmaak brengt het huis weer terug tot een frisse en leefbare situatie.

Schoonmaak van een (zwaar) vervuilde woning

Schoonmaak van een (zwaar) vervuilde woning

In de meeste gevallen hebben mensen keuzes gemaakt of geaccepteerd zo te leven. Dit heeft meestal een onderliggend probleem, daarom is het niet aan te raden iemand direct te confronteren met de schoonmaak van een (zwaar) vervuilde woning. Het is beter om mensen die in deze situatie zitten te benaderen met respect en hierbij de hulp te bieden die bij hen past.

Hulp nodig?

Het schoonmaken van een zwaar vervuilde woning geeft mensen een nieuwe frisse en schone start!

Volledig reinigen, desinfecteren en repareren

Ons team heeft veel ervaring in de schoonmaak van (zwaar) vervuilde woningen. Zo kunnen wij niet alleen de ruimtes schoonmaken, toiletten, badkamers, wasbakken, keukens en vloeren schoonmaken, maar ook kleine reparaties uitvoeren zodat de woning weer leefbaar en veilig is. We verzorgen hiermee een gezonde leefomgeving voor de bewoner. Onze specialisten kunnen meestal bij binnenkomst al aangeven hoe het plan van aanpak zal gaan zijn. Wij beschikken over alle middelen en apparatuur die nodig zal zijn om de (zwaar) vervuilde woning te reinigen en te herstellen. Wij zijn ook in staat de woning te ontdoen van nare geurtjes en kunnen de woning volledig desinfecteren. Het schoonmaken van een vervuilde woning is maatwerk.

Moeilijke situatie en andere problemen

Moeilijke situatie en andere problemen

In sommige gevallen valt de vervuiling samen met andere problemen, hierbij kun je denken aan psychische problemen, alcoholverslaving een drugsprobleem of een combinatie van meerdere factoren. Een zwaar vervuilde woning is vaak erg moeilijk om weer schoon te maken. Naasten zien meestal geen uitweg wat de situatie extra lastig maakt. Daarbij komt nog eens dat er zoveel vragen komen over het schoonmaken van de sterk vervuilde woning.

Professionele hulp aanvragen?

Professionele aanpak (zwaar) vervuilde woning

Wij hebben al veel verschillende situaties gezien en schoongemaakt. Iedere vervuilde woning is voor ons maatwerk. Wij maken vooraf een plan van aanpak. Het begint bij het leeghalen van de woning. Wij zorgen ervoor dat er niets meer in de ruimtes staat, zo kunnen wij gemakkelijk bewegen in de ruimte en aan de slag met schoonmaakmiddelen en apparatuur. Hierna beginnen we met de reiniging. Nadat de woning schoongemaakt is gaan we beginnen met het herstellen van de woning, denk aan kleine reparaties. Wanneer er een sterke of een nare geur aanwezig is die verwijderd moet worden, zullen wij in de laatste fase de ruimtes desinfecteren en ontgeuren.

Vrijblijvende prijsopgave

"Onze schoonmaak experts staan klaar om je te helpen bij het schoonmaken van een (zwaar) vervuilde woning of locatie"

Professionele hulp inschakelen

Gezondheidsrisico’s bij een (zwaar) vervuilde woning

Een (zwaar) vervuilde woning brengt serieuze gezondheidsrisico’s met zich mee. Op de locatie van een (zwaar) vervuilde woning of omgeving, treffen wij vaak situaties aan die gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. We komen bijv. ongedierte tegen, bedorven voedsel, schimmels, bloed, ontlasting etc. De ruimte zit vol met micro-organismen en gassen, zoals bacteriën, virussen en parasieten. Dit vormt grote risico’s voor de betrokkenen en omwonende die hiermee in direct contact komen. Ons schoonmaakteam hanteert altijd strikte regels en protocollen om het werk zo veilig mogelijk uit te voeren.

Helaas zie we in de praktijk dat mensen het eerst zelf proberen schoon te maken. Zonder de juiste kennis, ervaring en schoonmaakmiddelen kan dit echt gevaarlijk zijn en soms zelfs nare ziektes overbrengen. Begin daarom nooit zelf aan het schoonmaken van een (zwaar) vervuilde woning. Je kunt ons altijd vrijblijvend raadplegen en overleggen met één van onze experts. Wij maken dan een plan van aanpak zodat vooraf duidelijk is hoe we de situatie terugbrengen naar een veilige en leefbare situatie. Wanneer je wordt geconformeerd met een (sterk) vervuilde woning neem dan direct contact met ons op.

Aan het werk


Schoonmaak (zwaar) vervuilde woning

Het schoonmaken van een (zwaar) vervuilde woning is intensief en niet zonder risico’s. Sommige mensen proberen meestal zelf een begin te maken om het huis te ontruimen of schoonmaken. Helaas zorgt dit in de praktijk vaak voor extra problemen. Doordat een woning meestal geruime tijd bevuild is, wordt het alleen maar moeilijker de woning te reinigen. Mensen komen er dan vaak achter dat het beter is professionele hulp in te schakelen, omdat het veel zwaarder is dan men in eerste instantie gedacht had. De materialen en schoonmaakmiddelen waar jezelf over beschikt zijn niet effectief genoeg als die van ons team. Voor het schoonmaken van een (zwaar) vervuilde woning bespreken wij altijd vooraf hoe we het probleem gaan aanpakken. Welke middelen en materialen er nodig zijn en hoe we het beste te werk kunnen gaan. In een plan van aanpak zullen we de stappen omschrijven en een prijsvoorstel maken. Na akkoord zullen we het juiste team oproepen en inzetten.

Vraag hulp aan onze experts

Onze experts staan klaar om je van dienst te zijn bij het schoonmaken van een (zwaar) vervuilde woning of andere locatie.

085 06 06 659