• 24/7 bereikbaar
  • Klanten geven ons een 9.5

Onze visie

Onze samenleving is complex. We hebben met vele problemen en vraagstukken te maken. Eenzaamheid is een onderdeel van de serieuze problemen van onze samenleving. In ons vakgebied worden we vaak benaderd voor schoonmaakgevallen die als oorzaak eenzaamheid hebben. Familieleden, kennissen, instanties en omwonenden zien vaak het probleem als het te laat is.

Als professioneel schoonmaakbedrijf in de nichemarkt specialistische en trauma reiniging, streven wij ernaar om onze opdrachtgevers te ontzorgen van hun schoonmaakgeval. We zijn één van de weinige bedrijven in Nederland die dit doen. Juist hierdoor weten we dat we een belangrijke en serieuze rol spelen in de markt. We doen dit op een innovatieve wijze, door te investeren in onze schoonmaaktechnici, maar tegelijkertijd ook te investeren in de nieuwste technieken. We zijn op de hoogte van de actuele reinigingstechnieken en investeren continu in de beste gereedschappen/hulpmiddelen. We doen dit om de opdrachtgever snel op een professionele wijze te ontzorgen, maar ook om het milieu zo min mogelijk te belasten.

We kunnen de wereld helaas niet veranderen. Incidenten zijn van alle tijden geweest en zullen tot alle tijden behoren. Iedere dag helpen we mensen die in een noodgeval terecht zijn gekomen. Ze hebben allemaal een uniek verhaal. Mensen waar het leven letterlijk van even van stilstaat. Dat is waar wij ons voor inzetten. We zorgen ervoor dat mensen door kunnen gaan met hun alledaagse activiteiten. Maatwerk en urgentie is bij ons gebruikelijk en de wensen van onze opdrachtgever zijn leidend.

Hulp nodig bij jouw situatie?

Ken je een familielid, kennis of vriend die te maken heeft met een oncontroleerbare verzamelwoede? Iemand die in een gevaarlijke en onhygiënische situatie dreigt te geraken? Je kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie en advies.

Prijsopgave