• 24/7 bereikbaar
  • Ervaren schoonmaak professionals
  • Klanten geven ons een 9.5

Duivenpoep verwijderen

Vogelpoep en dan voornamelijk duivenpoep is erg vervelend en vaak lastig schoonmaken. Het is erg vervuilend, vies en bij grote hoeveelheden ga je het ook ruiken, niet erg lekker. Je wilt er snel vanaf, maar schoonmaken is vaak lastig. In de praktijk zien wij dat mensen een spons, tuinslang of hogedrukreiniger pakken en gaan boenen. Maar dit is erg onverstandig. Je kunt namelijk goed ziek worden van duivenpoep verwijderen door de vele virussen en bacteriën die vrij komen bij het verwijderen van duivenpoep. Heb je bijvoorbeeld een balkon onder de duivenpoep? Dit kan al gevaarlijke gezondheidsrisico’s veroorzaken. Wil jij duivenpoep veilig en goed laten schoonmaken en verwijderen?

Duivenpoep niet zelf verwijderen

Zelf duivenpoep verwijderen is bepaald geen goed idee. Duivenpoep brengt vele risico’s mee voor je gezondheid. Het ziet er onschuldig uit, maar duivenpoep draagt vaak een hoop virussen, schimmels en bacteriën. Door agressief te gaan boenen kun je de bacteriën verspreiden. Hetzelfde geldt met een hogedrukreiniger. Duiven dragen ziektes zoals salmonella, vogelgriep en vele varianten.

Laten schoonmaken

Duivenpoep een risico voor jouw tuin of balkon

Hoe langer je wacht met het schoonmaken en verwijderen van duivenontlasting, hoe groter de kans op schade is. Duivenpoep kan blijvende beschadigingen maken aan jouw woning, schutting, balkon of tuinmeubelen. Dit komt door de hoge zuurgraad in de duivenpoep. Hierdoor zal de duivenpoep na enige tijd inbijten in het oppervlakte en kan serieuze beschadigingen aanbrengen op bouwmaterialen, zoals op steen, zink, koper of lood en lak- of verflagen.

Duivenpoep laten verwijderen

Duivenpoep grondig en vakkundig laten reinigen


Vaste prijs, vooraf helder

Geen verassingen, zowel de prijs als het plan van aanpak zijn vooraf duidelijk besproken.

Zorgvuldige schoonmaak

Onze schoonmakers hebben veel ervaring en de juiste schoonmaakmiddelen voor het grondig reinigen.

Flexibel inzetbaar

Wij zijn 7 dagen per week direct inzetbaar en snel ter plaatsen door heel Nederland en België.

Voorbeeld duivenpoep reinigen

Als specialistische schoonmaakservice reinigen wij wekelijks duivenpoep bij flatgebouwen, bruggen, scholen of winkelcentra. Wij zorgen voor een snelle verwijdering en grondige schoonmaken van vogelpoep/duivenpoep. Duiven veroorzaken de grootste overlast en vervuiling door de grote hoeveelheid ontlasting op één gezamenlijke plek (een bron van bacteriën en ziektes) bijvoorbeeld op balkons en balustrades.

Voor
Na

Duivenpoep verwijderen en opruimservice voor zakelijke opdrachtgever

Duivenpoep kan zorgen voor verschillende problemen als het niet tijdig wordt behandeld. Schade aan gebouwen, slechte imago of zelfs gezondheidsproblemen voor omstanders zijn problemen die grote hoeveelheden duivenpoep met zich meebrengt. Wij komen op die plekken die regelmatig en grondig moeten worden schoongemaakt. Hierbij hebben wij verschillende schoonmaak procedures die wij volgen, afhankelijk van de situatie en omgeving zorgen wij voor de juiste aanpak. 

Zakelijke opdrachten

Indruk van ons werk


Duivenpoep laten schoonmaken?

Twijfel niet, je kunt geheel vrijblijvend advies aan onze specialisten vragen. Wij zijn in heel Nederland en België flexibel inzetbaar voor het verwijderen en schoonmaken van duivenpoep. Zowel voor bedrijven als particulieren. Wij brengen een team van professionele reinigingstechnici snel op locatie voor een grondige reiniging.

Bel ons vandaag