• 24/7 bereikbaar
  • Klanten geven ons een 9.5

Wat is specialistische reiniging?

Wat is specialistische reiniging?

Onder specialistische schoonmaak verstaat men vaak diensten zoals glasbewassing, gevelreiniging, vloerreiniging, dieptereiniging en industriële reiniging. Wat echter vaak over het hoofd wordt gezien, is het ‘specialistische’ binnen het specialistische. Binnen specialistische reiniging vallen ook taken als het verwijderen van bloed, duivenpoep, schoonmaak na overlijden en reiniging na infectieziekten. Dit zijn uitzonderlijke situaties die niet iedereen dagelijks tegenkomt. Maar wanneer het onverwachte zich voordoet, is het essentieel om een bedrijf te raadplegen die deze taken dagelijks uitvoert.

Professionele partner in specialistische reiniging

Nufris is een toonaangevende specialistisch schoonmaakbedrijf in Nederland. Met onze gespecialiseerde diensten kunnen we onze opdrachtgevers ondersteunen bij uitzonderlijke en incidentele situaties. We beschikken over uitgebreide expertise en flexibiliteit. Ons werk bestaat niet uit standaard schoonmaaktaken, waardoor we al jarenlang ervaring hebben opgebouwd in uitzonderlijke schoonmaakgevallen. Wij begrijpen de unieke uitdagingen van specialistische reiniging en bieden deskundige oplossingen voor situaties die zich niet dagelijks voordoen.

Waarom gebruik maken van onze specialistische reiniging?

Ontlasting van medewerkers: wij nemen de zware en gevaarlijke taken uit handen. Dit zorgt voor een veilige en productievere werkomgeving voor de medewerkers.

Ervaring, kennis en juiste uitrusting: voor uitzonderlijke gevallen is gedegen kennis, ervaring en de juiste uitrusting essentieel om de opdracht veilig en correct uit te voeren. Als opdrachtgever wil je zeker zijn van een veilige en schone omgeving.

Specialisatie in uitzonderlijke gevallen: als een bedrijf dat zich specifiek richt op uitzonderlijke situaties, zijn wij de meest geschikte partij voor noodsituaties. Onze expertise ligt in het omgaan met onverwachte en uitdagende situaties.

Gecertificeerd en getraind personeel: ons team bestaat uit gecertificeerde en goed opgeleide professionals. Ze hebben de kennis en vaardigheden om zelfs de meest uitdagende taken aan te pakken.

Schadeherstel en beperking: een specialistisch schoonmaakbedrijf kan niet alleen de uiteindelijke schade herstellen, maar ook voorkomen en beperken. Dit zorgt voor snelle en effectieve oplossingen in noodsituaties.

Veilige en schone omgeving: uiteindelijk is ons doel om een veilige en schone omgeving te bieden, of het nu gaat om het verwijderen van gevaarlijke stoffen, het herstellen van schade of het minimaliseren van risico’s. Onze dienstverlening is gebaseerd op expertise, specialisatie en zorg om uw behoeften in uitzonderlijke situaties te vervullen en een veilige, schone omgeving te waarborgen.

Snel en responsief: onze dienstverlening is snel en responsief. In noodgevallen hebben we een 24/7 dienstverlening, waardoor we de impact van onvoorziene situaties minimaliseren.

Milieubewust: we zijn milieubewust en nemen maatregelen om onze diensten duurzaam en milieuvriendelijk te maken. We houden rekening met milieustandaarden en voorschriften.

Maatwerk: we begrijpen dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen.

Uitzonderlijke specialistische reiniging

Uitzonderlijke specialistische reiniging

In elke branche en situatie kan er een moment komen waarop specialistische expertise voor een schoonmaakprobleem nodig is. Ongeacht de omvang van het project, groot of klein, staan wij klaar om die uitdaging aan te gaan. Onze inzet voor topkwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid is onze drijvende kracht. Daarom willen we benadrukken dat in het geval van een uitzonderlijke situatie waarbij specialistische reiniging vereist is, wij 24/7 klaarstaan. Wij zijn de betrouwbare partner voor een veilige en schone omgeving, ongeacht de complexiteit van de taak.

Gezondheid en veiligheid

Wij werken volgens de hoogste normen voor de eliminatie van biologische gevaren om ervoor te zorgen dat onze klanten en medewerkers volledig worden beschermd. We staan achter ons werk met een 100% klanttevredenheidsgarantie.

Neem contact op