• 24/7 bereikbaar
  • Klanten geven ons een 9.5

Onze missie en visie

Een schone en veilige omgeving is heel belangrijk. Er is niemand die dit kan ontkennen. Toch zien we in de praktijk dat er mensen zijn die een schone en veilige omgeving niet meer als vanzelfsprekend kunnen ervaren. Als wij een schoonmaakprobleem op moeten lossen dan kan men er van uitgaan dat we dit zeer serieus nemen. Juist omdat we ons als bedrijf inzetten voor de complexe, uitzonderlijke en urgente schoonmaakgevallen, zorgen wij ervoor dat we altijd maatwerk leveren. We zorgen voor een heldere en effectieve aanpak om het leven voor mensen weer aangenaam en normaal te maken. Voor instanties en bedrijven zorgen we weer voor een normale en veilige werkomgeving. Personeel kan hierdoor weer veilig en snel de alledaagse werkzaamheden hervatten.

Ons vak is het schoonmaken van uitzonderlijke schoonmaakgevallen. We doen dit volgens strenge veiligheidsnormen om een zo goed mogelijk eindresultaat te verzorgen. We werken met de beste en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schoonmaakmiddelen, kennis en milieu. Het milieu is voor ons heel belangrijk. We nemen dit altijd mee in onze plan van aanpak. Als professionele speler in de markt zijn we betrouwbaar, deskundig, discreet en flexibel. Na onze herstelwerkzaamheden kan de ruimte/plaats weer als normaal gebruikt worden.

Onze visie

Onze samenleving is complex. We hebben met vele problemen en vraagstukken te maken. Eenzaamheid is een onderdeel van de serieuze problemen van onze samenleving. In ons vakgebied worden we vaak benaderd voor schoonmaakgevallen die als oorzaak eenzaamheid hebben. Familieleden, kennissen, instanties en omwonenden zien vaak het probleem als het te laat is.

Als professioneel schoonmaakbedrijf in de nichemarkt specialistische en trauma reiniging, streven wij ernaar om onze opdrachtgevers te ontzorgen van hun schoonmaakgeval. We zijn een van de weinige bedrijven in Nederland die dit doen. Juist hierdoor weten we dat we een belangrijke en serieuze rol spelen in de markt. We doen dit op een innovatieve wijze, door te investeren in onze schoonmaaktechnici, maar tegelijkertijd ook te investeren in de nieuwste technieken. We zijn op de hoogte van de actuele reinigingstechnieken en investeren continu in de beste gereedschappen. We doen dit om de opdrachtgever op een professionele wijze te ontzorgen, maar ook om het milieu zo min mogelijk te belasten.

We kunnen de wereld helaas niet veranderen. Incidenten zijn van alle tijden geweest en zullen tot alle tijden behoren. Iedere dag helpen we mensen die in een noodgeval terecht zijn gekomen. Ze hebben allemaal een uniek verhaal. Mensen waar het leven letterlijk van even van stilstaat. Dat is waar wij ons voor inzetten. We zorgen ervoor dat mensen door kunnen gaan met hun alledaagse activiteiten. Maatwerk is bij ons gebruikelijk en uw wensen zijn leidend.

Neem contact op

Onze gespecialiseerde schoonmaaktechnici worden ingezet na een lijkvinding of ernstig ongeval met veel bloed of andere gevaarlijke stoffen en gassen. Wij komen direct bij calamiteiten en zijn 24/7 inzetbaar in heel Nederland en België.

Direct contact