• 24/7 bereikbaar
  • Klanten geven ons een 9.5

Kennisbank

Hoe ziet ons werk eruit als trauma schoonmaker?

Onze werkzaamheden als trauma schoonmaker bij extreme schoonmaak zijn zowel fysiek als emotioneel zwaar. Het is een zware taak die onze specialisten uitvoeren om de getroffen locatie weer tot een veilige en leefbare omgeving te maken.

Als trauma schoonmaker voeren wij verschillende taken uit

We onderzoeken eerst de plaats om te bepalen wat er precies moet gebeuren. Dit kan een grote uitdaging zijn, aangezien de plaats mogelijk al verontreinigd is. Na het onderzoek moet ons team schoonmakers ervoor zorgen dat de plaats volledig gereinigd en gedesinfecteerd wordt. Dit betekent dat wij als trauma schoonmaker moeten zorgen voor het verwijderen van de verontreinigde materialen, het desinfecteren van het oppervlak en het ontsmetten van de ruimte.

Wij controleren alle mogelijke gebieden die verontreinigd kunnen zijn. Hierbij besteden we ook speciale aandacht aan moeilijk bereikbare plaatsen, zoals kieren en spleten. Verder zorgen wij ervoor dat de locatie op de juiste manier geventileerd wordt om te voorkomen dat verontreinigende of gevaarlijke stoffen zich verspreiden.

Trauma schoonmaker

Trauma schoonmaker

Na een grondige reiniging zullen wij de locatie inspecteren om er zeker van te zijn dat het volledig gereinigd is. Hierbij nemen wij ook de nodige maatregelen om er zeker van te zijn dat de locatie veilig is.

Direct contact

Snel weer veilig en schoon

Soms is het noodzakelijk om luchtfilters te installeren om verontreinigende stoffen uit de lucht te filteren. Als trauma schoonmaker dragen wij de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen om besmetting te voorkomen. Wij schrijven tijdens de schoonmaak een gedetailleerd verslag van de taken die we hebben uitgevoerd. In dit verslag staan alle stappen die onze schoonmakers hebben gedaan, waaronder de gebruikte materialen, de gebruikte middelen, de gebruikte technieken en de gebruikte maatregelen.

Trauma schoonmaker

Risico’s van ons werk

Onze schoonmakers zijn zich bewust van de risico’s tijdens het werk. Schadelijke chemische stoffen, biologisch besmettingsgevaar en de emotionele risico’s. Al onze schoonmakers hebben in de praktijk veel ervaring opgedaan en werken als team op een locatie. Ook volgen onze schoonmakers training en opleiding hoe om te gaan met emotioneel zware situaties. De werkzaamheden van een trauma schoonmaker bij extreme schoonmaak gevallen zijn zwaar en vereisen de juiste kennis en ervaring. Alleen met de juiste aanpak en het juiste team kunnen wij de meest extreme schoonmaak gevallen uitvoeren om ervoor te zorgen dat een locatie snel weer veilig en schoon is.

Twijfel niet, en kies voor een verantwoorde schoonmaak van Nufris

Wij zijn in heel Nederland inzetbaar voor trauma schoonmaak-diensten zoals: Schoonmaak na overlijden, Schoonmaak na zelfdoding of Schoonmaak na een ongeluk. Wij brengen snel een team van professionele reinigingstechnici op locatie voor een verantwoorde schoonmaak.

Bel ons vandaag