• 24/7 bereikbaar
  • Klanten geven ons een 9.5

Waarom kiezen voor Nufris?

Je bent terecht gekomen op onze website doordat je waarschijnlijk met een reinigings-probleem bent geconfronteerd. Of het nu duivenpoep verwijderen is of schoonmaak na een zelfdoding, Nufris is er om je te helpen. We nemen dan ook van a tot z de reiniging uit handen. Natuurlijk wil je weten waarom je voor Nufris kiest. Wij zullen je hieronder de 10 punten vertellen.

Flexibel, betrokken en transparant


Wij zijn landelijk inzetbaar en dat 24/7 per dag en 365 dagen per jaar

Wij houden ons dagelijks bezig met specialistische en trauma reinigings-werkzaamheden

Wij bieden altijd transparantie over het tarief

Waarom kiezen voor Nufris

Wij zijn landelijk inzetbaar en dat 24/7 per dag en 365 dagen per jaar

Wij kunnen door onze flexibiliteit zeer snel bij je arriveren. Zeker met spoedgevallen is dit zeer handig. Je wilt immers niet al te lang met je reinigings-probleem zitten. Tevens kan het zijn dat een reinigings-probleem gewoon op zeer korte termijn opgelost moet worden. Bijvoorbeeld in de nacht of in het weekend. Wil je met spoed geholpen worden? Stuur dan direct een WhatsApp-bericht of bel ons op het telefoonnummer: 085 06 06 659

Wij houden ons dagelijks bezig met specialistische en trauma reinigings-werkzaamheden

Dit houdt in dat wij ons specialist in ons vak kunnen noemen. Wij hebben met zeer veel reinigings-problemen te maken gehad. Iedere dag doen we niets anders dan extreme reiniging-opdrachten uitvoeren. Hierdoor hebben wij onze expertise zeer hoog zitten. Onze klanten eisen dat ook. Dat is ook logisch. Ieder detail telt in ons vak. Daarom volgen wij ieder jaar verschillende interne en externe trainingen/opleidingen om onze kennis up to date te houden. Een groot deel van deze trainingen bestaat uit veiligheid. Daarbij kun je denken aan infectiegevaar, werken met de juiste veiligheidsmiddelen, werken met chemicaliën etc.

Wij bieden altijd transparantie over de prijs

Er is geen reinigings-opdracht hetzelfde. Daarom werken wij nooit met een prijslijst. Wel kunnen wij aan de hand van bijv. beelden zoals foto’s of een video een prijsindicatie geven. Wij staan voor transparantie. Omdat wij ervaren in ons vak zijn, kunnen wij met de juiste informatie een juiste prijsindicatie geven. Zo kom je niet voor verassingen te staan. Soms gebeurt het dat wij op pad worden gestuurd naar een locatie, zonder beelden. Dan gaan wij uit van wat de opdrachtgever of politie ons vertelt. Als toch blijkt dat de situatie anders is dan is voorgeschetst, dan nemen wij contact op met de opdrachtgever. Gelukkig komt dit in praktijk niet vaak voor. 

Afspraak is ook afspraak

Bij ons is afspraak ook afspraak. Alles wat afgesproken is komen wij ook na. Dit begint bij op tijd zijn bij de afspraak. Halen wij een afspraak door overmacht niet op tijd, dan zorgen we ervoor dat je snel wordt ingelicht.

Wij stellen de hoogste eisen aan onze dienstverlening

Wij stellen zeer hoge eisen aan onze dienstverlening. Wij gebruiken de beste materialen en middelen om het beste resultaat te bereiken. Ieder detail kan een verschil maken. Wij zullen nooit een locatie verlaten zonder dat de klant 100% tevreden is. Een locatie wordt altijd meerdere malen uitvoerig geïnspecteerd. Tot slot voeren wij een laatste inspectie uit met de klant. Zo zorgen wij ervoor dat wij het beste werk conform onze hoge eisen kunnen leveren. 

Wij werken altijd discreet

Wij hebben voor onszelf een plicht tot geheimhouding. Dit is uiteraard nodig in ons vak. De meeste opdrachten die wij uitvoeren liggen privé zeer gevoelig. Er is bijv. sprake van schaamte. Daarom komen wij nooit met een bedrijfs-bus aan waar onze logo of naam op staat. Dan zou bijv. de buurman ons bedrijf kunnen opzoeken en weet hij zo wat wij aan het doen zijn. Tevens vertellen wij nooit aan omwonende wat wij aan het doen zijn. De gordijnen blijven altijd dicht. Onze beschermingsmiddelen zoals beschermingspakken, proberen wij in de locatie zelf aan te trekken. Ten slotte spreken wij nooit met de pers over specifieke opdrachten en publiceren nooit foto’s zonder toestemming van de klant. Kortom, wij doen er alles aan om zo discreet mogelijk de opdracht uit te voeren.

Respect is voor ons van groot belang

Waar we ook maar voor worden ingezet, respect is voor ons heel erg belangrijk. Iedereen heeft een eigen verhaal. Er is vaak enorm veel verdriet en/of schaamte op de plekken waar wij komen. Wij gaan dan ook met veel begrip en respect om met de opdrachtgever en zijn of haar familieleden. We stellen ons op de locatie altijd voor en vertellen wat we exact gaan doen. Als er speciale verzoeken zijn of belangrijke punten dan nemen wij dit altijd mee. Wij informeren de opdrachtgever altijd als er bijzonderheden zijn, zo kan de opdrachtgever altijd zelf een beslissing nemen. 

Wij werken altijd met een factuur

Na afloop van de opdracht ontvang je van ons altijd een officiële factuur met al onze gegevens er op. De btw en het totale bedrag zal er opstaan. Mocht je een vrijblijvende offerte willen ontvangen, dan is dit uiteraard mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Er is altijd persoonlijk contact

Zoals wij hierboven schrijven is geen opdracht hetzelfde. Of het nou om een particulier gaat of een bedrijf. Of het nu een vervuilde woning is of een woning waar een dierbare van een persoon wordt gevonden. Er is altijd persoonlijk contact nodig om maatwerk te leveren. Daarom zijn wij telefonisch bereikbaar maar ook via WhatsApp en e-mail. Wij zijn behulpzaam en begrijpen je verhaal. We denken altijd mee. Onze communicatie is begrijpelijk en laagdrempelig. Wacht dus niet langer en stuur ons een bericht via Whatsapp-nummer 085 06 06 659. Bellen of e-mailen is ook altijd mogelijk.

Wil je meer weten over ons? Neem direct contact met ons op via het WhatsApp-nummer: 085 06 06 659

Menselijke aanpak met maatwerk

Bij onze dienstverlening staat maatwerk met een persoonlijke aanpak centraal. We begrijpen dat elk individu en elke situatie uniek is. Daarom streven we ernaar om onze diensten af te stemmen op jouw specifieke behoeften en wensen.

Contact opnemen