• 24/7 bereikbaar
  • Klanten geven ons een 9.5

Vrijblijvende offerte extreme schoonmaak

Vrijblijvende offerte extreme schoonmaak

Heb je een familielid, kennis of vriend die zich in een gevaarlijke of onhygiënische situatie bevindt of dreigt te belanden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie en advies. Onze deskundige schoonmaaktechnici hebben ruime ervaring met uitzonderlijke schoonmaakgevallen, en vele opdrachtgevers zijn met volle tevredenheid geholpen.

Bel: 085 06 06 659
icoon check usp Landelijk inzetbaar
icoon check usp Hoge beoordeling
icoon check usp Persoonlijk & deskundig
icoon check usp Maatwerk

Informatie of een offerte?

Wil je vrijblijvend advies en vooraf duidelijkheid over de plan van aanpak en het tarief? Gebruik onderstaand formulier voor een vrijblijvende offerte. Wij werken discreet, zijn 24/7, 365 dagen per jaar beschikbaar en persoonlijk betrokken bij jouw situatie.

VervuildeWoningFormulier
0% Compleet
1 of 7
Om wat voor type woning gaat het?

Prijsopgave (ernstig) vervuilde woning

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Ons team heeft veel ervaring in de meest extreme situaties en kunnen je adviseren over de aanpak en indicatie van de kosten.

Gezondheid en veiligheid

Wij werken volgens de hoogste normen voor de eliminatie van biologische gevaren om ervoor te zorgen dat onze klanten en medewerkers volledig worden beschermd. We staan achter ons werk met een 100% klanttevredenheidsgarantie.

Neem contact op