• 24/7 bereikbaar
  • Klanten geven ons een 9.5

Kennisbank

Duivennet / vogelwering

We zien in de praktijk vaak dat er op een onjuiste manier een duivennet geplaatst wordt. Dit zorgt er niet alleen voor dat de duiven toch op het balkon terecht kunnen komen. Erger nog is dat de duiven met hun vleugels vast raken in het net, waardoor ze kunnen verstikken en uiteindelijk overlijden. We komen dan ook vaak kadavers tegen op balkons met een zelf geplaatste net. Dit is natuurlijk een niet effectieve en vooral dieronvriendelijke schijnoplossing die veel dierenleed veroorzaakt.

Diervriendelijk & effectief

Duiven weren met onze speciaal op maat gemaakte duivenwering door onze vakspecialisten. Deze vogelwering wordt op een correcte manier aangebracht en gespannen waardoor we tevens een diervriendelijke oplossing kunnen bieden. Na onze behandeling om de duivenpoep te verwijderen, schoonmaken en desinfecteren, wordt de plaats professioneel afgesloten. Dit geeft zekerheid dat de plaats niet weer wordt bevuild door duiven en andere vogels.

Duivenoverlast oplossen

Onze aanpak bij het installeren van duivennetten

Nadat onze schoonmaakspecialisten de vervuilde plaatst met duivenpoep hebben behandeld, kunnen onze monteurs direct een vogelwering/ duivennet installeren. Een plaats waar veel duiven of vogels voor een langere tijd hebben geleefd, is vaak niet zomaar op te lossen met een reiniging. Vaak keren de duiven na de schoonmaak toch terug omdat ze gewend zijn aan de plaats. Zeker ook op plaatsen waar niet veel activiteiten/ bewegingen door mensen zijn. Met onze unieke en duurzame behandeling zullen er geen duiven /  vogels terug kunnen keren. Een vogelwering/ duivennet van Nufris wordt altijd geïnstalleerd met garantie. Het duivennet heeft een levenslange werking en is onderhoudsvrij. De materialen die we gebruiken zijn namelijk regen en uv bestendig. Een investering voor langer termijn om duiven te weren dus.

Voorbeelden van geïnstalleerde duivennetten door Nufris


Duivenoverlast oplossen met een professionele duivenwering?

Twijfel niet, je kunt geheel vrijblijvend advies aan onze specialisten vragen. Wij zijn in heel Nederland en België flexibel inzetbaar voor het oplossen van de duivenoverlast. Zowel voor bedrijven als particulieren. Wij brengen een team van professionele reinigingstechnici snel op locatie voor een effectieve & duurzame oplossing.

Bel ons vandaag