• 24/7 bereikbaar
  • Klanten geven ons een 9.5

Kennisbank
De gevaren van duivenpoep

De gevaren van duivenpoep

Veel mensen zullen duivenpoep als een klein ongemak kunnen beschouwen. Maar er zijn veel elementen die er voor zorgen dat deze ogenschijnlijk onschuldige duivenpoep, een groot gevaar vormen voor onwetenden. Als duivenpoep lang blijft liggen, dan zal dit vele schade toebrengen aan persoonlijke materialen zoals huizen en gebouwen. Dit komt doordat duivenpoep een hoge graad aan zuren bevat.


Duivenpoep verwijderen voor zakelijke opdrachtgever

Wij beschikken over uitgebreide expertise in zowel kleine als grootschalige projecten voor zakelijke opdrachtgevers. We hebben met succes duivenpoep verwijderd op tal van uiteenlopende locaties, zelfs in uitdagende situaties. Onze aanpak omvat altijd een grondige analyse en plan van aanpak waarbij veiligheid voorop staat. We begrijpen dat elk project unieke risico’s met zich meebrengt, of het nu gaat om het verwijderen van duivenpoep van een kerktoren, een brug of een leegstaand pand. Ons ultieme doel is het herstellen van veiligheid en hygiëne, zodat medewerkers hun werk in een schone en veilige omgeving kunnen hervatten. We staan klaar om een omgeving te creëren waarin alle zakelijke activiteiten zonder zorgen kunnen plaatsvinden.

Schakel ons in!
Het belang van de juiste opruim-procedures voor duivenpoep

Het belang van de juiste opruim-procedures voor duivenpoep

Het effectief verwijderen van duivenpoep in jouw woning of bedrijf gaat verder dan alleen het schoonmaken van oppervlakken. Het is onze essentiële taak om de risico’s op ziekte en infectie te elimineren, en tegelijkertijd te zorgen voor een veilige omgeving voor jouw personeel en bezoekers.

Direct contact

Indruk van ons werk


Totaaloplossing voor jouw duivenprobleem

Schakel dan altijd professionele hulp in, om het probleem onder controle te houden. Wij zijn gespecialiseerd in het saneren van duivenpoep en het reinigen van besmette gebieden waar duivenpoep ligt. We werken volgens zeer strenge procedures om het risico op besmetting te beperken en het werk zo veilig mogelijk uit te voeren. 

Bel: 085 06 06 659