• 24/7 bereikbaar
  • Ervaren schoonmaak professionals
  • Klanten geven ons een 9.5

Schoonmaak na bedrijfsongeval

Heb je een bedrijfsongeval gehad? Schakel dan snel Nufris in! Wij bieden schoonmaakdiensten na een bedrijfsongeval. Bel ons op 085 06 06 659 en wij zorgen er meteen voor dat de werkplek veilig, schoon en toegankelijk wordt.

Bel: 085 06 06 659

Professionele schoonmaakdiensten na een bedrijfsongeval

Hier komt Nufris om de hoek kijken. Wij bieden professionele schoonmaakdiensten na een bedrijfsongeval. Waarom kiezen voor Nufris? Als werkgever heb je geen tijd om dit zelf te doen. Daarom komen wij zo snel mogelijk ter plaatse om de werkplek te reinigen en te desinfecteren. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de bedrijfsactiviteiten zo snel mogelijk hervat kunnen worden.

Bedrijfsongeval

Een bedrijfsongeval is altijd een vervelende situatie. Als werkgever ben je verantwoordelijk voor een veilige en gezonde werkomgeving voor je medewerkers. Helaas is het niet altijd te voorkomen dat er een ongeval plaatsvindt. Het kan emotioneel maar ook financieel een zware klap zijn. Zo kan er bijvoorbeeld veel bloedverlies op de werkplek of machines terecht komen.

Heb je een bedrijfsongeval gehad?

Schakel dan snel Nufris in! Bel ons op 085 06 06 659 en wij zorgen er meteen voor dat de werkplek veilig, schoon en toegankelijk wordt.

Bel: 085 06 06 659

Schoonmaak na bedrijfsongeval

Een bedrijfsongeval op de werkplek is altijd een ongelukkige situatie waar geen werkgever op zit te wachten. Als werkgever ben je verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving voor je werknemers. Helaas is een ongeval nooit helemaal te voorkomen. Het kan emotioneel en financieel stressvol zijn voor iedereen die erbij betrokken is. Bij een ongeluk op de werkplek kan er veel bloedverlies op de werkplek of machines terecht komen. Als werkgever is het van cruciaal belang om dit op een verantwoorde wijze te laten reinigen en ontsmetten.

Calamiteit of spoed-reiniging?

Schoonmaak na ernstig bedrijfsongeval

Voor
Na