• 24/7 bereikbaar
  • Ervaren schoonmaak professionals
  • Klanten geven ons een 9.5

De gevaren van duivenpoep

Veel mensen zullen duivenpoep als een klein ongemak kunnen beschouwen. Maar er zijn veel elementen die er voor zorgen dat deze ogenschijnlijk onschuldige duivenpoep, een groot gevaar vormen voor onwetenden.  Als duivenpoep lang blijft liggen, dan zal dit vele schade toebrengen aan persoonlijke materialen zoals huizen en gebouwen. Dit komt doordat duivenpoep een hoge graad aan zuren bevat. 

Duivenprobleem als zakelijke opdrachtgever

Door duivenpoep op een juiste manier te saneren, kan een woning of bedrijf de risicofactoren voor ziekte en infectie beperken. Zo wordt gezorgd voor een veilige omgeving voor personeel en bezoekers die elke dag binnenkomen en vertrekken. Duivenpoep functioneert in werkelijkheid als een stille moordenaar. Degene die elke dag de ruimte betreden, zijn zich meestal niet bewust van het inherente gevaar ervan.

Schakel ons in!

Indruk van ons werk


Het belang van de juiste opruim procedures

Saneringsprocedures zijn belangrijk vanwege hun vermogen om ook de verspreiding van bacteriën te beperken. Duivenpoep is rijk aan voedingsstoffen, waardoor bacteriën en parasieten snel kunnen gedijen en zich zelfs voor kunnen planten.
Vrijblijvende prijsopgave

Duivenpoep verwijderen en opruimservice voor zakelijke opdrachtgever

Veel mensen zullen duivenpoep als een klein ongemak kunnen beschouwen. Maar er zijn veel elementen die er voor zorgen dat deze ogenschijnlijk onschuldige duivenpoep, een groot gevaar vormen voor onwetenden.  Als duivenpoep lang blijft liggen, dan zal dit vele schade toebrengen aan persoonlijke materialen zoals huizen en gebouwen. Dit komt doordat duivenpoep een hoge graad aan zuren bevat. Duivenpoep die zich op daken of balkons ophoopt, kan uiteindelijk door de beschermende barrières heen vreten. Dit zorgt er dan voor dat niet alleen de duivenpoep verwijderd dient te worden, maar ook dure reparaties uitgevoerd moeten worden. De aanwezigheid van duivenpoep is ook een uitnodiging voor meer ongedierte. Uiteindelijk zal dit voor nog meer parasieten zorgen en meer gevaar voor de gezondheid van mens en dier. 

Totaaloplossing voor jouw duivenprobleem

Schakel dan altijd professionele hulp in, om het probleem onder controle te houden. Wij zijn gespecialiseerd in het saneren van duivenpoep en het reinigen van besmette gebieden waar duivenpoep ligt. We werken volgens zeer strenge procedures om het risico op besmetting te beperken en het werk zo veilig mogelijk uit te voeren. 

Bel: 085 06 06 659